Радио Едно 1 онлайн – слушай на живо

Radio 1 Online
27 Flares Facebook 13 Google+ 8 Twitter 6 LinkedIn 0 Pin It Share 0 27 Flares ×

Радио 1 започва своето излъчване през 2003 година, като се характеризира с това че е радио станцията въвела за първи път в България стилъл Soft AC. Музиката, която се пуска  на вълните на медията са златните хитове от 60-те години до днес, благодарение на което се дължат и многобройните фенове, както и това че „разговорливите“ предавания са сведени до минимум.

Радио 1 – класическите хитове!

Аудиоторията на Радио Едно са зрели хора на възраст предимно от 25 г. до 60г. Част е от семейството на голямата медийна компания  Communicorp Group, която управлява още БГ радио, Сити, Енерджи, Вероника и Нова. Радио 1 има ясно изразени цели, някои от които са да предлага разнобразна музика, да пуска по-малко „толк шоута“ и да разширява територията, която обхваща.

За да слушате радио 1

трябва да се настроите на определени честоти в съотвените градове – София, Кюстендил, Благоевград, Гоце Делчев, Боровец , Ихтиман, Велинград,  Пазарджик, Пловдив, Смолян, Кърджали, Стара Загора, Сливен, Бургас, Варна, Русе, Велико Търново ,  Габрово, Ботевград. Ако не сте от посочените градове, не се притеснявайте, лесно и бързо може да си пуснете радиото онлайн на живо през интернет.

Връзка с радио Едно

може да направите на тел.: 02/ 951-58-08, адрес: гр. София 1612, ул. „Цар Борис III“ №23, етаж 1 или чрез електронната поща с имейл на reklama@radio1.bg

Сега идва момента в който да се насладите на качествената музика, която радио станцията излъчва като си го пуснете онлайн от плейъра долу:

РекламаОстави своят коментар за радиото лесно и бързо от тук:

Loading Facebook Comments ...

3 мнения за “Радио Едно 1 онлайн – слушай на живо

 1. Иван Христов Илиев каза:

  Драга Редакция,
  Думата над полето за коментар ме кара да ползвам латиница или… английски, но държа да продължа на български:
  ОТНОСНО ГРЕШКА НА ВАША СТРАНИЦИ (ИЛИ СТРАНИЦИ?), а именно в думата „плейър“, неправилно въведенабвъвеждана от ваш служител като „плеар“. Моля компетентните служители при вас да отстранят грубата грешка. Неправилни варинти в транслитерирането се срещат в българския печат твърде често, а в случая се касае за неправилно изписване на чуждицата от английски език „плейър“.

  С уважение – И. Илиев

  1. Иван Христов Илиев каза:

   Към Редактора на страницата/сайта:
   Едно пояснение по моя коментар от днес, 07.04.2013 at 11:06 (Вместо да е at 12:06)и един призив за актуализиране на „часовника“ към раздела Reply или Leave a reply.
   Призивът: Даден е по-горе, за промяна на часовника към страницата – да е с лятното часово време.

   С уважение – И. Илиев

   1. Симона Николова каза:

    Здравейте г-н Илиев, много ви благодарим за направената градивна критика. Редактора е информиран и ще отстрани всички грешки. Също така сме променили и часовника /редактирали сме имейла ви от предишният пост и сме редактирали този/. Поздрави

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

27 Flares Facebook 13 Google+ 8 Twitter 6 LinkedIn 0 Pin It Share 0 27 Flares ×