Радио Energy онлайн – слушай на живо

Radio Energy Online
30 Flares Facebook 11 Google+ 7 Twitter 12 LinkedIn 0 Pin It Share 0 30 Flares ×

Радио Енерджи е едно от най-слушаните европейски радио станции. Ситуацията в България е същата. Медията се радва на многобройни фенове, които харесват музика в стил Hot Ac – съвременни и незабравими вечни хитове. Част е Comunicorp group.

Радио Energy – Hit Music Only

На Българският пазар радио NRJ идва през 2005 година. Превзема голяма част от радио слушателите. Днес Енерджи е предпочитано радио в много офиси, защото прави работният ден по-приятен. Дори голяма част от магазините избират честотите на Energy , като радват своите клиенти с приятна музика. Важно е да се отбележи че не малко от феновете харесват и радио 1, което е също толкова качествено и слушано.

Честотите на радио NRJ 

се разпространяват в следните Белоградчик, Варна, Велико Търново, Видин, Пловдив, Пазарджик, Русе, София, Стара Загора и др.

Предаванията на радио Енерджи

са само 3, но много добре направени – ENERGY Request – Ти избираш как да започне твоят ден!, ENERGY Non Stop – 1 час музика без реклами! и ENERGY @ THE CLUB – микс от любимите ти песни от 90-те.

При необходимост за контакт с радиото 

използвайте телефон: 02/ 951 58 08, E-mail: office@radioenergy.bg или Адрес София, бул. „Цар Борис ІІІ“ № 23

Сега слагайте слушалките и се настройвайте на вълните радио Енерджи директно през компютъра като слушате на живо онлайн абсолютно безплатно от плейъра долу:

РекламаОстави своят коментар за радиото лесно и бързо от тук:

Loading Facebook Comments ...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

30 Flares Facebook 11 Google+ 7 Twitter 12 LinkedIn 0 Pin It Share 0 30 Flares ×